суббота, 21 сентября 2013 г.

Модуль 4

Виконуючи Модуль 4, спочатку була думка "чім далі в ліс, тим більше дров". Але я переконала себе в тому, що "Все зможу",продовжувала наполегливо працювати, уважно перечитуючи інструкцію. Обрала дві ідеї: виготовлення листівок, організація свят. Планую провести дослідження, рекламу своїх послуг для максимального залучення клієнтів. Найбільше сподобалось завдання по створенню Карти бізнес-ідей. Намагалась пригадати всі свої вміння, врахувати можливості, зорієнтуватись на потребах спільноти, поєднуючи все це зі своїми вподобаннями. Адже, вірно обрана ідея - запорука успіху. Щодо роботи з блогом: цікаво було додавати нові посилання до гаджету, вбудовувати карти знань. Робила це вперше. Сподіваєсь, що вірно. Зявились плани по використанню можливостей сервісу Cacoo для блогу ШКП.

3 комментария:

  1. Сподіваюся, що Ви,Олено Василівно, ще багато нових знань отримаєте при проходженні наступних модулей. Бажаю Вам успіху та творчих натхнень!!!!!!

    ОтветитьУдалить
  2. Это точно: внимательное чтение инструкции - залог успеха, убедилась на собственном опыте. Елена, успехов вам в работе с оставшимися модулями!

    ОтветитьУдалить
  3. Дякує за підтримку, колеги. Сподіваюсь, ми всі дійдемо до фінішу.

    ОтветитьУдалить